HOHDE

Hyaluronihapposeerumi ja Tehovoide

Hyaluronihapposeerumi ja Tehovoide

Katso arviot

HOHDE Herbal Hyaluronihappo­seerumi + HOHDE Herbal Tehovoide
49,90€ 104,80€ Säästä 54,90€

Maksuton toimitus!

Sertifikaatit

“Imeytyvät todella hyvin ja iho on sellainen ravitun tuntuinen. Olen käyttänyt jo monta vuotta, hyvä kombo!”

VOITTAMATON YHDISTELMÄ: ELINVOIMAA IHOLLESI
Yhdessä HOHDE Herbal Hyaluronihapposeerumi ja HOHDE Herbal Tehovoide ravitsevat ihoasi, tehden siitä elinvoimaisemman kuin koskaan. Niiden ylellinen koostumus ja synergia saavat ihosi tuntumaan kimmoisalta ja hehkuvalta. Kokeile jo tänään.
Kahden tuotteen helppo rutiini auttaa ihon hyvinvoinnissa.
TOISIAAN TÄYDENTÄVÄT TUOTTEET KOSTEUTTAVAT PITKÄKESTOISESTI
HOHDE Herbal Hyaluronihapposeerumin tarjoama pitkäkestoinen kosteutus tasapainottaa ja täytelöittää ihoa. Sen sisältämä luomulaatuinen kehäkukan uute edistää ihon uudistumista, torjuen ikääntymisen merkkejä ja antaen ihollesi ainutlaatuisen hehkun. Parhaat tulokset näet tehostamalla seerumin vaikutuksia HOHDE Herbal Tehovoiteella.

Tehovoide täydentää täydellisesti Hyaluronihapposeerumia lukitsien iholle seerumin kosteuttavat tehoaineet. Seerumin ja Tehovoiteen laadukkaat luomuyrtit, kasviuutokset ja -öljyt tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän ihoasi parhaiten kosteuttavia ja hoitavia ainesosia. Tehovoide lisää kosteutusta ihollesi, joka johtaa kimmoisaan ja elinvoimaiseen ihoon. Molemmat tuotteet ovat nopeasti imeytyviä eivätkä tahmaa, jättäen kevyen tunteen kasvoillesi.
Häivytä epäkohtia ja tasoita ihosi sävyä.
LUONNON AINESOSAT PARANTAMASSA IHOASI
Hyaluronihapposeerumissa vaikuttava ruusunmarjan siemenöljy auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja häivyttämään arpia, jonka voit huomata pigmenttimuutosten kuten maksaläiskien vaalentumisena. Tehovoide on täydellinen lisä kasvoillesi seerumin jälkeen, sillä sen sisältämä ruusu ehkäisee uusien pigmenttimuutosten syntyä, tukien seerumin uudistavaa vaikutusta ihollasi. Tehovoiteen ukontulikukan uutos rauhoittaa ja vahvistaa herkkää ihoa, tarjoten hellää hoivaa myös couperosa-iholle. Näe tämän yhdistelmän vaikutukset päivittäin pehmeämmässä, tasapainoisemmassa ja säteilevämmässä ihossa.
Tunne laatu ihollasi.
HEHKUVA IHO LUONNON VOIMIN
Yli 50 000 naisen elämä on saanut uuden hehkun HOHDE Herbal Hyaluronihapposeerumin ansiosta. Seerumin ihoa tasapainottavat ja täytelöittävät vaikutukset tekevät siitä täydellisen askeleen ihonhoitorutiiniin. Seerumin ainesosien pigmenttiläiskiä vähentävät ja ihon sävyä tasoittavat ainesosat tarjoavat ratkaisun monelle tuttuihin ihonhoidon ongelmiin. Ei olekaan ihme, että tämä seerumi on saanut valtavan suosion – sen säännöllisen käytön vaikutukset näkyvät ja tuntuvat päivittäin, tehden ihosta pehmeän, tasapainoisen ja säteilevän.

Yhdistämällä pohjoisen vuosisatoja kestäneet ihonhoidon perinteet, tieteellisen tutkimuksen sekä ihmisten kokemukset ihonhoidosta, olemme luoneet seerumin, joka syvähoitaa ihoasi. Sen edistyksellinen koostumus on suunniteltu erityisesti suomalaisen haastavan ilmaston koettelemalle aikuiselle iholle, joten voit luottaa sen suojaavan sinunkin ihoasi.

Nämä ovat vain muutamia HOHDE Herbal Hyaluronihaposeerumin merkittävimmistä hyödyistä. Kokeile itse ja koe, mitä edistyksellisin seerumimme voi tehdä ihollesi.

AINESOSAT

KIERRÄTTÄMINEN

Usein kysytyt kysymykset

Mikä tekee tästä yhdistelmästä niin hyvän?

Sopivatko Hyaluronihapposeerumi ja Tehovoide ihotyypilleni?

Auttaako tämä yhdistelmä pigmenttiläiskiin?

Sisältävätkö tuotteet hajusteita?

Miten yhdistelmää käytetään?

Sopiiko yhdistelmä käytettäväksi jos iholla esiintyy couperosaa tai ruusufinniä?

Ovatko tuotteet vegaanisia?

Miksi tilaisin luonnonkosmetiikkaa kestotilauksena?

Onko tilaus sitova?

Miksi valita HOHDE?

Tässä vielä, mitä asiakkaamme sanovat:

Tilaa HOHDE Herbal Hyaluronihapposeerumi 20 ml ja HOHDE Herbal Tehovoide 40 ml
49,90€ (104,80€) Säästä 54,90€

Joustavalla kestotilauksella säästät huomattavasti, sillä saat saman hintaedun ja ilmaisen toimituksen käyttöösi myös seuraavissa lähetyksissä.

(30 pv alhaisin hinta: 49,90 € 1. lähetys, 49,90 € jatkolähetykset)

Lähetys sisältää

Lähetys sisältää 1 kpl HOHDE Herbal Hyaluronihapposeerumin 20 ml ja 1 kpl HOHDE Herbal Tehovoiteen 40 ml. Jatkossa saat uuden tilauserän 3 kuukauden välein.

Kokonaishinta

Ensimmäisen lähetyksen kokonaishinta 49,90 € (kokonaishinta tavallisella käytöllä: n. 16,63 €/kk). Jatkolähetyksien hinta 49,90 € (kokonaishinta tavallisella käytöllä: n. 16,63 €/kk). Tuotteen kokonaishintaan sisältyy ALV + toimituskulut.

Maksaminen

Maksu vain laskulla. Maksat laskun vasta tuotteen saatuasi. Lasku on pakkauksen mukana. Eräpäivä 21 pv tuotteen lähettämisestä. Laskutusjakso n. 3 kk välein lähetyksen mukana. Lasku sisältää yhden lähetyksen kokonaiskustannukset. (ks. täydelliset tiedot laskulla maksamisesta sekä maksuviivästyksestä toimitusehdoista.)

Toimitus

Saat ensimmäisen lähetyksen postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi. Seuraava lähetys toimitetaan noin 3 kk kuluessa ensimmäisestä lähetyksestä. Jatkolähetysten seuraava toimitusaika näkyy aina tuotteen mukana tulevassa laskussa. Toimitamme vain Suomeen.

Sopimuksen kesto ja muuttaminen

Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva kestotilaus. Voit milloin tahansa muuttaa tilausväliä tai lopettaa jatkolähetykset/kestotilauksesi soittamalla maksuttomaan asiakaspalvelunumeroomme 0800 304030 (arkisin 9–17) tai laittamalla sähköpostia asiakaspalveluun ( asiakaspalvelu@hohdekosmetiikka.fi). Mikäli haluat muutosten koskevan seuraavaa toimitusta, muistathan tehdä muutokset/tilausten lopetusten viimeistään 14 pv ennen seuraavaa lähetyspäivää. Voit tarkistaa tämän päivämäärän edellisestä laskusta.

Peruutusoikeus ja virhevastuu

Tuotteella on 14 päivän peruutusoikeus sekä sitä koskee kuluttujasuojalain virhevastuu tuotteen ollessaan virheellinen. Lue täydelliset peruutusoikeudet sekä virhevastuusta toimitusehdoista.

✔ Asiointisi on turvattu vahvalla tunnistautumisella – lue lisää

Kuluttajansuojalain 1.10.2023 voimaan tulleiden muutosten vuoksi laskulla tilaaminen edellyttää vahvaa tunnistautumista pankkitunnuksilla. Pankkitunnuksilla tunnistautuminen ei aiheuta mitään kuluja. Maksat tuotteet vasta laskun saatuasi. Tuotteen tilaamiseen liittyy maksuvelvollisuus.

HOHDE FINLAND
Sarkiantie 409, 38200 Sastamala
Y-tunnus: 2342164-1

Maksuton asiakaspalvelunumero
0800 304030
palvelemme Sinua ma-pe 9-17

Sähköposti
asiakaspalvelu@hohdekosmetiikka.fi